Opening time
Пн.-Пт.: 08:00 -17:00

Головна /   ВСЕ ПРО ТЕКСТУРАТИ

Про екструдер:
ВИРОБНИК:

ЧеркасиЕлеваторМаш, ТМ BRONTO

ПРИЗНАЧЕННЯ:
  • виробництво соєвого м'яса / soya chunks
  • виробництво соєвого фаршу
  • виробництво TVP
СИРОВИНА:
  • НЕТОСТОВАНИЙ ШРОТ
  • НЕТОСТОВАНА МАКУХА
  • жири
  • ароматизатори
ПРОДУКТ:
  • СОЄВІ СНЕКИ
  • СОЄВИЙ ГУЛЯШ
УМОВИ РОБОТИ:
  • силова лінія (в цеху): min 120 кВт
  • площа виробничого приміщення: min 250 м²
  • площа складу сировини: min 200 м²
  • площа складу зберігання макухи: min 200 м²

Приклад роботи екструдера:

Зразок отриманого соєвого гуляша:

Опис технології:
1) ПІДГОТОВКА СИРОВИНИ:
  • Очищення сировини: за нормами для зберігання
  • Попереднє подрібнення: до 1 ... 3 мм
  • Вміст жирів на вході: min 2,5%
2) КОНДИЦІОНУВАННЯ:
  • Розігрів сировини: 70 ... 90 °C
  • Введення вологи: max 60 кг / год
  • Введення жиру: max 5 кг / год
3) ЕКСТРУДУВАННЯ:
  • Подрібнення, змішування стиснення сировини в робочому органі
  • Розігрів сировини: до 100 ... 140 ° C
  • Пластифікація
  • Збільшення обсягу продукту на виході з робочого органу
  • Формування форми і розміру гранули
4) ФОРМУВАННЯ ГУЛЯША:
  • Форма гуляшу: за рахунок вихідного отвору матриці
  • Товщина гуляшу: за рахунок швидкості обертання відсікача

Обмеження для сировини:

Для ефективної роботи:
ВИМОГИ ДО СИРОВИНИ:
використовуйте тільки нетостований шрот / макуху:
  • PDI - min 50 одиниць
  • вміст протеїну - min 45%
  • вміст клітковини - max 5%
ВОЛОГІСТЬ СИРОВИНИ:

Оптимальна вологість сировини: 10 ... 15%.

ВИМОГИ ДО ПРИМІЩЕНЬ:
  • Перепад висоти підлоги: 5 мм / м
  • Температура в приміщенні: min 5 °C

Гарантія якості:

Гарантійний період - 1  рік

  • виробництво сертифіковане за стандартом ISO 9001:2015
  • наші екструдери розроблені для безперервної та безперебійної роботи