УМОВИ РОБОТИ: силова лінія (в цеху): min 120 кВт площа виробничого приміщення: min 250 м² площа складу сировини: min 200 м² площа складу зберігання макухи: min 200 м²
1) ПІДГОТОВКА СИРОВИНИ: Очищення сировини: за нормами для зберігання Попереднє подрібнення: до 1 ... 3 мм Вміст жирів на вході: min 2,5%
2) КОНДИЦІОНУВАННЯ: Розігрів сировини: 70 ... 90 °C Введення вологи: max 60 кг / год Введення жиру: max 5 кг / год
3) ЕКСТРУДУВАННЯ: Подрібнення, змішування стиснення сировини в робочому органі Розігрів сировини: до 100 ... 140 ° C Пластифікація Збільшення обсягу продукту на виході з робочого органу Формування форми і розміру гранули
4) ФОРМУВАННЯ ГУЛЯША: Форма гуляшу: за рахунок вихідного отвору матриці Товщина гуляшу: за рахунок швидкості обертання відсікача
ВИМОГИ ДО СИРОВИНИ: використовуйте тільки нетостований шрот / макуху: PDI - min 50 одиниць вміст протеїну - min 45% вміст клітковини - max 5%