Opening time
Пн.-Пт.: 08:00 -17:00

Головна /   ВСЕ ПРО ТЕКСТУРАТИ

Про технологію TSP:
ВИРОБНИК:

ЧеркасиЕлеваторМаш, ТМ BRONTO

ПРИЗНАЧЕННЯ:
  • виробництво соєвого м'яса / soya chunks
  • виробництво соєвого фаршу
  • виробництво TSP
СИРОВИНА:
  • НЕТОСТОВАНА МАКУХА олійністю max 8%
  • жири
  • ароматизатори
ПРОДУКТ:

• СОЕВІ СНЕКИ
• СОЕВИЙ ГУЛЯШ

УМОВИ РОБОТИ:
  • силова лінія (в цеху): min 120 кВт
  • площа виробничого приміщення: min 250 м²
  • площа складу сировини: min 200 м²
  • площа складу зберігання макухи: min 200 м²

Приклад виробництва TSP:

Зразок отримання соєвого снека:

Опис технології:
1) СИРОВИНА:

БОБИ СОЇ:

  • вміст протеїну: min 33%
  • вологість: max 8%
2) ВИРОБНИЦТВО СИРОВИНИ - лущення:

• дроблення бобів сої

• видалення оболонок / лушпиння сої

• додрібнення: фракція max 1 мм

3) КОНДИЦІОНУВАННЯ:
  • Введення води: max 160 кг / год
  • Розігрів сировини: max 80 ... 90 °C
  • Введення жиру: max 5 кг / год
4) ЕКСТРУДУВАННЯ:
  • Подрібнення, змішування стиснення сировини в робочому органі
  • Розігрів сировини: max 100 ... 110 °C
5) ФОРМУВАННЯ СНЕКА / ГУЛЯША:
  • Форма снека: за рахунок вихідного отвору матриці
  • Товщина снека: за рахунок швидкості обертання відсікача
6) СУШКА:
  • Вологість продукту на вході: max 26%
  • Температура сушіння: 80 ... 100 °C
  • Температура продукту на виході: max 40 °C
  • Вологість продукту на виході: max 10%
7) ВНЕСЕННЯ ЖИРІВ, ВІТАМІНІВ ТА АРОМАТИЗАТОРІВ:
  • Введення жирів в снек: max 25%
  • Внесення: max 3-х рідких і 1-ї сухої компонентів
  • Температура продукту на виході: max 40 °C
8) ОХОЛОДЖЕННЯ:

Температура продукту на виході: перевищує температуру в виробничому приміщенні - не більш, ніж на 5 ° C

9) УПАКОВКА ТА ЗБЕРІГАННЯ:
  • Склад неупакованого продукту: від 100 м³
  • Пакувальне обладнання: під вагу 0,1 ... 15 кг
  • Склад упакованого продукту: від 200 м³
10) ЛАБОРАТОРІЯ:

Визначення: PDI, вмісту жирів і протеїну, вологості, коефіцієнт гідратації

Гарантія якості:

Гарантійний період - 1  рік

  • виробництво сертифіковане за стандартом ISO 9001:2015
  • наше обладнання розроблене для безперервної та безперебійної роботи